קרוסטטה דובדבן-שקדים-אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבנים-שקדים-אגס Crostatan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, קמח זהב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, עוגת שקדים, אגס ופאי כיס דובדבנים, ו אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, 2 כפות סוכר והמלח.
חותכים בחמאה 1/2 כוס, באמצעות בלנדר מאפה, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה. בקערה קטנה, מערבבים ביצה ו 2 כפות מים; מפזרים על תערובת קמח, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ובצק כמעט משאיר בצד של קערה (עד 1 כף מים יותר ניתן להוסיף). לאסוף בצק לכדור; צורה לדיסק שטוח 5 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד; לקרר 30 דקות.
על פני השטח המשוריין, מגלגלים בצק לסיבוב 13 אינץ'.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
במעבד מזון, מניחים 1/4 כוס הסוכר, 1/4 כוס של חתיכות חמאה וממרח שקדים. כיסוי; תהליך עם פולסים on-and-off עד מתפורר. בין חתיכות של פלסטיק לעטוף, ליצור תערובת לדיסק; רול 10 אינץ ' עגול.
בקערה גדולה, לערבב נותר 1/2 כוס סוכר, 3 כפות קמח והל. מערבבים באגסים למעיל.
מערבבים דובדבנים ומיץ לימון. תערובת אגס כפית על שכבת שקדים בתוך 3 אינץ ' של קצה. נקודה עם 2 כפות שנותרו חתיכות חמאה. מקפלים קצה 2 אינץ ' של קרום מעל תערובת אגס, קרום קפלים.
מברשת קצה קרום עם מים; מפזרים 1 כף סוכר.
אופים 35 עד 40 דקות או עד אגסים רכים קרום חום. מגניב 20 דקות.
חותכים לפלחי; מגישים חמים.