קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה לימון

קרוסטטה לימון
לימון Crostatan הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך קמח, גרידת לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוסטטה מחיטה מלאה עם לימון מרמלדה, קרוסטטה פירות יער מעורב עם קרם לימון-דבש ריקוטה, ו איור קרוסטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pulse שקדים עם 1/4 כוס קמח במעבד מזון עד טחון דק, להיזהר לא לטחון כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הכה יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך. צ ' יל 1 כף ביצה מוכה עבור ביצה לשטוף ולהכות את הביצה הנותרים לתוך תערובת חמאה. מקציפים בתמציות וניל ושקדים. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת שקדים, גרידה, מלח, הנותרים 1 3/4 כוסות קמח עד הבצק רק צורות. חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק 5 עד 6 אינץ'. לעטוף דיסקים בנפרד לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר באמצעות מקצף ניקה עד עבה מאוד ושילש נפח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2
מעבירים לסיר בינוני כבד ומערבבים בגוון, מיץ, חמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk ותערובת מתחיל לבעבע, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
להעביר לימון קרד לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר קלף, עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מחבת springform חמאה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מרדדים חתיכת בצק 1 (לשמור על חתיכה אחרת מקורר) בין 2 גיליונות של קלף לתוך סיבוב 12 אינץ ' (הבצק יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
הסר גיליון עליון של קלף ולהפוך את הבצק למחבת springform. (הבצק ייקרע בקלות; תיקון זה עם האצבעות.) לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1 אינץ ' למעלה בצד של מחבת, זמירה עודף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
4
קליפת צינה ולגלגל את הבצק שנותר בין יריעות קלף לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
הסר גיליון עליון של קלף, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 10 (1/3 אינץ ' רחב) רצועות עם גלגל בצק להחליק, עדיין על קלף, על גבי תבנית אפייה. צ ' יל עד חברה, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים פגז עד התחתונה הוא זהב חיוור קצה זהוב, 15 עד 20 דקות. פגז מגניב במחבת על מתלה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מורחים מילוי פגז ומסדרים 5 רצועות 1 אינץ ' בנפרד על מילוי. סדר הנותרים 5 רצועות 1 אינץ בנפרד באלכסון על פני רצועות ראשונות כדי ליצור סריג עם רווחים בצורת יהלום. לקצץ את הקצוות של כל הרצועות סומק עם קצה הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מברשת הסריג העליון עם ביצה לשטוף ומפזרים crostata עם הנותרים כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
אופים קרוסטטה עד מאפה זהוב ומילוי מבעבע, 25 עד 30 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, על 2 שעות (מיצים יתעבה).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* Crostata הוא הטוב ביותר ביום זה נעשה אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
מגישים בטמפרטורת החדר.