קרוסטטה לימון
לימון Crostatan הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך קמח, גרידת לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוסטטה מחיטה מלאה עם לימון מרמלדה, קרוסטטה פירות יער מעורב עם קרם לימון-דבש ריקוטה, ו איור קרוסטטה (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse שקדים עם 1/4 כוס קמח במעבד מזון עד טחון דק, להיזהר לא לטחון כדי להדביק.
הכה יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך. צ ' יל 1 כף ביצה מוכה עבור ביצה לשטוף ולהכות את הביצה הנותרים לתוך תערובת חמאה. מקציפים בתמציות וניל ושקדים. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת שקדים, גרידה, מלח, הנותרים 1 3/4 כוסות קמח עד הבצק רק צורות. חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק 5 עד 6 אינץ'. לעטוף דיסקים בנפרד לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר באמצעות מקצף ניקה עד עבה מאוד ושילש נפח, על 5 דקות.
מעבירים לסיר בינוני כבד ומערבבים בגוון, מיץ, חמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk ותערובת מתחיל לבעבע, על 6 דקות.
להעביר לימון קרד לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר קלף, עד קר, לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מחבת springform חמאה בנדיבות.
מרדדים חתיכת בצק 1 (לשמור על חתיכה אחרת מקורר) בין 2 גיליונות של קלף לתוך סיבוב 12 אינץ ' (הבצק יהיה רך מאוד).
הסר גיליון עליון של קלף ולהפוך את הבצק למחבת springform. (הבצק ייקרע בקלות; תיקון זה עם האצבעות.) לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1 אינץ ' למעלה בצד של מחבת, זמירה עודף.
קליפת צינה ולגלגל את הבצק שנותר בין יריעות קלף לסיבוב 12 אינץ'.
הסר גיליון עליון של קלף, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 10 (1/3 אינץ ' רחב) רצועות עם גלגל בצק להחליק, עדיין על קלף, על גבי תבנית אפייה. צ ' יל עד חברה, 30 עד 45 דקות.
אופים פגז עד התחתונה הוא זהב חיוור קצה זהוב, 15 עד 20 דקות. פגז מגניב במחבת על מתלה, כ -30 דקות.
מורחים מילוי פגז ומסדרים 5 רצועות 1 אינץ ' בנפרד על מילוי. סדר הנותרים 5 רצועות 1 אינץ בנפרד באלכסון על פני רצועות ראשונות כדי ליצור סריג עם רווחים בצורת יהלום. לקצץ את הקצוות של כל הרצועות סומק עם קצה הקליפה.
מברשת הסריג העליון עם ביצה לשטוף ומפזרים crostata עם הנותרים כף סוכר.
אופים קרוסטטה עד מאפה זהוב ומילוי מבעבע, 25 עד 30 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, על 2 שעות (מיצים יתעבה).
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* Crostata הוא הטוב ביותר ביום זה נעשה אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).