קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה לימון

קרוסטטה לימון
לימון Crostatan הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך קמח, גרידת לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוסטטה מחיטה מלאה עם לימון מרמלדה, קרוסטטה פירות יער מעורב עם קרם לימון-דבש ריקוטה, ו איור קרוסטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pulse שקדים עם 1/4 כוס קמח במעבד מזון עד טחון דק, להיזהר לא לטחון כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הכה יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך. צ ' יל 1 כף ביצה מוכה עבור ביצה לשטוף ולהכות את הביצה הנותרים לתוך תערובת חמאה. מקציפים בתמציות וניל ושקדים. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת שקדים, גרידה, מלח, הנותרים 1 3/4 כוסות קמח עד הבצק רק צורות. חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק 5 עד 6 אינץ'. לעטוף דיסקים בנפרד לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר באמצעות מקצף ניקה עד עבה מאוד ושילש נפח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2
מעבירים לסיר בינוני כבד ומערבבים בגוון, מיץ, חמאה ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא לעתים קרובות, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk ותערובת מתחיל לבעבע, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להעביר לימון קרד לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר קלף, עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מחבת springform חמאה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים חתיכת בצק 1 (לשמור על חתיכה אחרת מקורר) בין 2 גיליונות של קלף לתוך סיבוב 12 אינץ ' (הבצק יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
הסר גיליון עליון של קלף ולהפוך את הבצק למחבת springform. (הבצק ייקרע בקלות; תיקון זה עם האצבעות.) לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1 אינץ ' למעלה בצד של מחבת, זמירה עודף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
קליפת צינה ולגלגל את הבצק שנותר בין יריעות קלף לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
הסר גיליון עליון של קלף, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 10 (1/3 אינץ ' רחב) רצועות עם גלגל בצק להחליק, עדיין על קלף, על גבי תבנית אפייה. צ ' יל עד חברה, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים פגז עד התחתונה הוא זהב חיוור קצה זהוב, 15 עד 20 דקות. פגז מגניב במחבת על מתלה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מורחים מילוי פגז ומסדרים 5 רצועות 1 אינץ ' בנפרד על מילוי. סדר הנותרים 5 רצועות 1 אינץ בנפרד באלכסון על פני רצועות ראשונות כדי ליצור סריג עם רווחים בצורת יהלום. לקצץ את הקצוות של כל הרצועות סומק עם קצה הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מברשת הסריג העליון עם ביצה לשטוף ומפזרים crostata עם הנותרים כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים קרוסטטה עד מאפה זהוב ומילוי מבעבע, 25 עד 30 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, על 2 שעות (מיצים יתעבה).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* Crostata הוא הטוב ביותר ביום זה נעשה אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מגישים בטמפרטורת החדר.