קרוסטטה עם ריבת פטל
קרוסטטה עם ריבת פטל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו שקדים, שימורי פטל, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבת פטל קרוסטטה, ג'אם קרוסטטה איטלקי, ו ג'אם קרוסטטה איטלקי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח, הסוכר וקליפת הלימון במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה. דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים מלח. דופק במי הקרח, 1 כף בכל פעם, עד שנוצרים גושים לחים. אוספים את הבצק לכדור; משטחים לדיסק. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מקמו את המתלה במרכז התנור וחממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לסיבוב של 11 אינץ'.
מעבירים את הבצק על תבנית אפייה כבדה מרופדת בנייר סילפט או קלף. מערבבים את מיץ הלימון לשימור ומורחים את השימורים על גבי הבצק ומשאירים גבול בגודל 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק מעל המילוי ליצירת סיבוב בגודל 8 אינץ', מקפלים באופן רופף וצובטים כדי לאטום סדקים בבצק.
אופים את הקרוסטטה עד שהקרום מזהיב, 35 עד 40 דקות. אפשר להתקרר.
מפזרים את השקדים ואבק עם אבקת הסוכר, אם תרצו. החלק מרית מתכת מתחת לקרום כדי לשחרר את הקרוסטטה מתבנית האפייה ולהגיש.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרוסטטה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.