קרוסטטה קרמל ואפרסק בגריל
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. אם $1.08 למנה נופל בתקציב שלך, אפרסק בגריל קרוסטטה קרמל יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קורנית, אבקת סוכר, קרום פאי עגול ואופה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אפרסק קרוסטטה, אפרסק קרוסטטה, ו קרוסטטה אפרסק טריה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור crostata: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את קרום העוגה על גיליון אפייה מצופה קלף.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
טפטוף השמן על מחבת הגריל.
טפטף את חצאי האפרסק עם חומץ בלסמי, ואז גריל שטוח בצד למטה עד מרכך ומסומן גריל, 3 עד 4 דקות. חותכים את האפרסקים לתוך טריזים ולסדר במעגל מעל הקרום, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק מעל המילוי כדי ליצור סיבוב 8 אינץ'. קפלו את קצה הבצק וצבטו כדי לאטום את כל הסדקים בבצק.
מערבבים את הסוכר ו 2 כפות מים בסיר קטן ומבשלים מבלי לערבב עד שהוא הפך צבע ענבר עמוק, על 5 דקות.
הסר מן החום לאט להקציף את החמאה, מיץ לימון ומלח. מיד לשפוך את הקרמל על פרוסות אפרסק.
אופים את הקרוסטטה עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
עבור קורנית קצפת: בינתיים, לשלב את השמנת הכבדה, סוכר, וניל ומלח בקערה של מיקסר חשמלי. שוט עד השמנת יש פסגות רכות, על 2 דקות. בעדינות לקפל את הקורנית.
בואו crostata מגניב במשך 15 דקות כדי לתת את הקרמל להתיישב, ולאחר מכן לחתוך טריזים ומגישים עם מנה של קצפת טימין.