קרוסטיני דלעת ודלעת פקאן
קרוסטיני דלעת ודלעת פקאן עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מקשטים: עלי מרווה, גבינת פרמזן, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש קרוסטיני, דלעת סקווש קרוסטיני, ו מרק דלורית וקרוסטיני מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
סקווש מקום, צד בשר למעלה, בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; רסס עם שמן, ומפזרים פפריקה כמות רצויה של מלח ופלפל. הפעל סקווש, ומקום, צד בשר למטה, בתבנית אפייה. מכסים בנייר אלומיניום כבד.
אופים 30 עד 40 דקות או עד מכרז. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות. לקלף סקווש, לחתוך לחתיכות גדולות.
Pulse סקווש, חומץ, חמאה במעבד מזון 7 או 8 פעמים או עד חלקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים 1 כפית. תערובת סקווש על כל קרוסטיני. מעל כל אחד עם כמה חתיכות של פרמזן מגולח ועל 1/4 כפית. פקאנים.
הפוך מראש טיפ: תערובת סקווש צ ' יל עד 2 ימים. מיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד חם.