קרוסטיני זית ירוק ואגוז
ירוק זית אגוז קרוסטיני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון פסקטרי זה משרת 16 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, באגט, פיצ'ולין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. מתכונים דומים: קרוסטיני עם עדשים וסלט זיתים ירוק, קרוסטיני ירוק זית וגבינת עיזים, ו צ'ילה-מולים מאודים עם קרוסטיני זית ירוק.
הוראות
מורחים את אגוזי המלך בצלחת פאי ואופים כ -10 דקות, או עד להשחמה קלה.
בואו להתקרר, ואז קוצצים דק.
בקערה בינונית מערבבים את הזיתים, אגוזי המלך, שמן הזית, האנשובי והשום.
מורחים כל פרוסת בגט קלוי עם 2 כפיות מגבינת העיזים ומעליהם 1 כף מתערובת הזיתים. מסדרים את הקרוסטיני על מגש ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.]()
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.
12 months between stainless steel, Slavonian oak casks, French barriques and tonneaux of second use.