קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

קרוסטיני חצילים קלויים

קרוסטיני חצילים קלויים
צריך מתאבן טבעוני? קרוסטיני חצילים קלויים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן שומשום, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרוסטיני חצילים, קפונטה חצילים קרוסטיני, ו קפונטה חצילים קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חציל על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. מטאטאים 30 דקות או עד מושחר ו חרוך, פונה לעתים קרובות; בואו להתקרר מעט, לקלף.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
מניחים חצילים קלופים, כוסברה, חומץ, שמן, מלח, פלפל ושום במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. כפית לתוך קערה; כיסוי וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חצילחציל
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מורחים 1 כף תערובת חצילים על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מורחיםמורחים
לחםלחם
4
מקשטים בכוסברה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.