קרוסטיני כבד עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Crostini כבד עוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 286 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, יין, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. נסו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו עוף-כבד קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 4 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, אנשובי ושום. לטגן עד בצל הוא רך אבל לא חום, מועך אנשובי עם מזלג, על 3 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים כבד עוף ומטוגנים עד חום, כ 4 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -3 דקות.
מוסיפים מרק עוף ומרווה. מבשלים עד כבד עוף מבושלים דרך ונוזל מצטמצם בחצי, לשבור את הכבדים עם מזלג, על 10 דקות. מגניב במקצת.
העברת תערובת למעבד. באמצעות פניות on / off, תהליך רק עד כבדים הם pureed גס.
מערבבים בקליפת לימון. עונה pt לטעום עם מלח ופלפל.
מחממים תנור ל 177°. מסדרים פרוסות לחם על 2 גיליונות אפייה. מברשת לחם קל עם הנותרים 3 כפות שמן.
אופים עד פריך וזהב, על 15 דקות. (Pt ו טוסטים ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת pt. טוסט מגניב; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מורחים pt מעל טוסטים. סדר טוסטים על מגש.