קרוסטיני כבד העוף של המהפכה הכשר עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 516 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מהפכה כשרה להיות-כל, סוף-כל מרק עוף, קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה, ו עוגות קישואים כשרות מהמזרח התיכון עם רוטב טחינה.
הוראות
1
במחבת גדולה, חום 2 כפות של שומן מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל, רוזמרין, פלפל אדום ושום, ו sauté, ערבוב, untilthe בצל שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את אורגנו, מרווה וcapers, ו sauté, ערבוב, עד הבצל מתחילים חום, about5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
להעביר את התערובת לצלחת ולהסיר להיפטר גבעולי מרפא.
5
מוסיפים את השומן הנותר למחבת ומחממים על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את הכבדים עם מלח ופלפל משני הצדדים וsauté untilcooked דרך, מפנה פעם אחת, על 2 דקות. להחזיר את תערובת הבצל למחבת, להוסיף את היין, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הכבדים לפלטה, ומבשלים את היין עד שהוא מצטמצם ל 1/4 כוס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
בינתיים, pulse לחם כריך במעבד מזון לעשות פירורים מחוספסים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים את הכבדים ואת תערובת הבצל ואת הדופק עד הדבק מחוספס נוצר. מתבלים במלח ופלפל, ומעבירים לקערה בינונית. כיסוי וצינה, אם לא משרת באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מחממים את התנור ל 325ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מברשת את פרוסות באגט משני הצדדים עם השמן, להעביר גיליון אפייה ואופים עד קלוי קלוי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מורחים את תערובת הכבד על הפרוסות ומגישים.הערה על קשרינג: אם הקצב שלך לא מוכר כבדי עוף קשובים, אשר אינם זמינים אחרת מבחינה מסחרית, עליך kasher אותם בעצמך בעקבות החוק הכשר. כדי לעשות זאת, להסיר כל שומן מן הכבדים. יש לשטוף אותם שלוש פעמים תחת מים זורמים ומלח קלות עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
כבד
1 כוס גריסי פנינה לבנים
13
להעביר את הכבדים למתלה כי, כאשר מצויד במחבת קלייה, יאפשר מיצים לברוח itinto המחבת. לצלות את הכבדים עד כל הכבוד, כ 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
14
חותכים לפתוח כבד כדי להבטיח כי לא נשאר ורוד, ו לצלות עוד, במידת הצורך. יש לשטוף את הכבדים שלוש פעמים להתייבש ביסודיות.