קרוסטיני עטוף בפרושוטו עם סלסה מלון
קרוסטיני עטוף בפרושוטו עם סלסה מלון Crudo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו לחם כיכר לחם ארוך, בצל, חומץ שמפניה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרוסטיני עטוף בפרושוטו עם סלסה מלון, מלון עטוף בפרושוטו, ו פרושוטו ומלון עטוף מנטה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את כיכר הלחם בחצי לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לפרוסות עבות 1 אינץ'.
להניח את הפרוסות בשכבה אחת על גיליונות אפייה. טפטוף בנדיבות בצד העליון של כל פרוסה עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים את הפרמזן על הפרוסות. מבשלים בתנור עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות. תניח בצד.
להשרות את הבצל בחומץ במשך 5 דקות. בעוד הבצל הוא marinating, לקלף, זרע וקוביות מלון ומניחים בקערה.
מוסיפים את המלון לקוביות לבצל, מתבלים במלח ומערבבים כדי להתמזג יחד.
מוסיפים את הפטרוזיליה טחון ומערבבים לשלב.
לעטוף את הסוף של כל crostini עם חתיכת prosciutto. מסדרים על מגש וכפית כף סלסה מלון על כל ומגישים.