קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קרוסטיני עטוף בפרושוטו עם סלסה מלון

קרוסטיני עטוף בפרושוטו עם סלסה מלון
קרוסטיני עטוף בפרושוטו עם סלסה מלון Crudo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו לחם כיכר לחם ארוך, בצל, חומץ שמפניה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרוסטיני עטוף בפרושוטו עם סלסה מלון, מלון עטוף בפרושוטו, ו פרושוטו ומלון עטוף מנטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חותכים את כיכר הלחם בחצי לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לפרוסות עבות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
להניח את הפרוסות בשכבה אחת על גיליונות אפייה. טפטוף בנדיבות בצד העליון של כל פרוסה עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
מפזרים את הפרמזן על הפרוסות. מבשלים בתנור עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
להשרות את הבצל בחומץ במשך 5 דקות. בעוד הבצל הוא marinating, לקלף, זרע וקוביות מלון ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים את המלון לקוביות לבצל, מתבלים במלח ומערבבים כדי להתמזג יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מלוןמלון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים את הפטרוזיליה טחון ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
לעטוף את הסוף של כל crostini עם חתיכת prosciutto. מסדרים על מגש וכפית כף סלסה מלון על כל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
קרוסטיניקרוסטיני
מלוןמלון
Dientes De AjoDientes De Ajo
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
מגישים הנותרים סלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo