קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני עם טימין-עגבניות צלויות

קרוסטיני עם טימין-עגבניות צלויות
המתכון קרוסטיני עם עגבניות צלויות טימין מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות וזה בהחלט עצום טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בגט עבה, מלח ים ופלפל, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוסטיני ענבים קלויים עם ברי וטימין טרי, סטייק קרוסטיני עם עגבניות צלויות, ו קרוסטיני ריבת בייקון עם גבינת ברי מומסת ועגבניות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 275 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את העגבניות חתוכות בצד בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח, פלפל וקורנית. צלי 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות, או עד העגבניות רכות מאוד מעט מכווץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את פרוסות באגט על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ואופים עד חום זהוב, כ -10 דקות. לשפשף את crostini עם שום ומעל כל אחד עם עגבניות קלוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בגטבגט
קרוסטיניקרוסטיני
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
צילום: ג ' ים פרנקו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.