קרוסטיני עם מרמלדת פונטינה ועגבניות מ ' הירקות המהוללים של איטליה
המתכון Crostini עם מרמלדה פונטינאן עגבניות מ ' הירקות המפוארים של איטליה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיף, מרמלדה, עלי מפרץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה, דבש-גזר קלוי בלסמי מ ' הירקות המפוארים של איטליה, ו שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה.
הוראות
כדי להפוך את המרמלדה: לשטוף ולאחר מכן לעקר חמש 1/2-pt (240 מ " ל) צנצנות זכוכית ואת העפעפיים שלהם על ידי טבילה אותם במים רותחים במשך 10 דקות.
חתוך את קצה הגבעול מהעגבניות. עם מקלף ירקות, לחתוך את העור את העגבניות ברצועות ולהשליך.
חותכים את העגבניות לחצי לאורכו ולדחוף את הזרעים עם האגודל שלך (אני עושה את זה על הכיור).
חותכים את חצאי העגבניות לשניים שוב לאורך, ולאחר מכן לחתוך כל רבע ל 3 או 4 חתיכות. לזרוק את חתיכות העגבניות לתוך סיר גדול כבד תחתית לא מגיב.
שים את הסוכר, גרידת לימון ומיץ, חומץ, מלח, ציפורן, עלי מפרץ, פלפלים צ ' ילה לתוך הסיר עם העגבניות. הגדר את הסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה. מבשלים בבית רתיחה תוססת למדי במשך כ 1 1/2 שעות או עד המרמלדה מבריק ועבה מספיק כדי להפיץ. הקפד לערבב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה. כאשר המרמלדה מוכנה, הסירו את עלי המפרץ ואת ציפורן.
כפית את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים, בורג את המכסים על, ולעבד במשך 15 דקות באמבט מים רותחים. לאחסן במקום חשוך קריר עד 1 שנה. או לאחסן את המרמלדה במקרר, שם הוא ישמור לפחות 2 חודשים.
כדי להפוך את crostini: למקם מתלה תנור 4 אינץ '(10 ס " מ) מן broiler ולהפוך את broiler על.
מורחים את מרמלדת העגבניות על פרוסות ficelle ומעל כל אחד עם ערימה של גבינה מגוררת. מסדרים את הפרוסות על תבנית אפייה מעוטרת. לצלות במשך 1 עד 2 דקות, או עד תוסס משחימים.
תעביר את הקרוסטיני למגש ותגיש מיד.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
אוכל אצבעות בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.