קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

קרוסטיני עם מרמלדת פונטינה ועגבניות מ ' הירקות המהוללים של איטליה

קרוסטיני עם מרמלדת פונטינה ועגבניות מ ' הירקות המהוללים של איטליה
המתכון Crostini עם מרמלדה פונטינאן עגבניות מ ' הירקות המפוארים של איטליה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיף, מרמלדה, עלי מפרץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה, דבש-גזר קלוי בלסמי מ ' הירקות המפוארים של איטליה, ו שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה.

הוראות

1
כדי להפוך את המרמלדה: לשטוף ולאחר מכן לעקר חמש 1/2-pt (240 מ " ל) צנצנות זכוכית ואת העפעפיים שלהם על ידי טבילה אותם במים רותחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
חתוך את קצה הגבעול מהעגבניות. עם מקלף ירקות, לחתוך את העור את העגבניות ברצועות ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
חותכים את העגבניות לחצי לאורכו ולדחוף את הזרעים עם האגודל שלך (אני עושה את זה על הכיור).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
חותכים את חצאי העגבניות לשניים שוב לאורך, ולאחר מכן לחתוך כל רבע ל 3 או 4 חתיכות. לזרוק את חתיכות העגבניות לתוך סיר גדול כבד תחתית לא מגיב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
שים את הסוכר, גרידת לימון ומיץ, חומץ, מלח, ציפורן, עלי מפרץ, פלפלים צ ' ילה לתוך הסיר עם העגבניות. הגדר את הסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה. מבשלים בבית רתיחה תוססת למדי במשך כ 1 1/2 שעות או עד המרמלדה מבריק ועבה מספיק כדי להפיץ. הקפד לערבב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה. כאשר המרמלדה מוכנה, הסירו את עלי המפרץ ואת ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
כפית את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים, בורג את המכסים על, ולעבד במשך 15 דקות באמבט מים רותחים. לאחסן במקום חשוך קריר עד 1 שנה. או לאחסן את המרמלדה במקרר, שם הוא ישמור לפחות 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
כדי להפוך את crostini: למקם מתלה תנור 4 אינץ '(10 ס " מ) מן broiler ולהפוך את broiler על.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מורחים את מרמלדת העגבניות על פרוסות ficelle ומעל כל אחד עם ערימה של גבינה מגוררת. מסדרים את הפרוסות על תבנית אפייה מעוטרת. לצלות במשך 1 עד 2 דקות, או עד תוסס משחימים.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
תעביר את הקרוסטיני למגש ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

אוכל אצבעות בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.