קרוסטיני עם ריבת בצל מקורמלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם ריבת בצל קרמל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 101 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך לחם באגט, מרק ירקות, גבינת chèvre, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בצל מקורמל ושומר קרוסטיני, בצל מקורמל ותפוח קרוסטיני, ו בצל מקורמל וגבינה עיזים Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בצל ושום; הטבח חשפו 10 דקות, ערבוב כל 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מלח, סוכר חום, חומץ ומרק.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 30 דקות.
הסר כיסוי, להגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים 2 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל מצטמצם ואת התערובת היא עקביות של ריבה.
מניחים פרוסות לחם על סדין עוגיות ungreased; לרסס קלות עם ספריי בישול.
אופים 6 עד 9 דקות או עד פריך.
מניחים 1 כפית בצל מקורמל על כל פרוסת לחם; למעלה עם 1 כפית גבינת שמנת מעוגלת.