קרוסטיני פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו 2 כפית קורנית, לחם, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה די גרוע. נסו בבקשה אפשר לקבל קצת קרוסטיני פטריות, קרוסטיני פטריות בר, ו קרוסטיני פטריות זול (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים פטריות ומלח; מערבבים היטב. לכסות ולבשל במשך 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף טימין טחון, קמח, פלפל, ומבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פלפל
קמח לכל מטרה
טימין
מלח
3
לשפשף צדדים חתוכים של שום על פרוסות לחם. כפית 2 כפות תערובת פטריות על כל פרוסת לחם.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.