קרוסטיני פטריות בר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם כאב עבה rustique, חומץ יין, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרוסטיני פטריות בר, קרוסטיני פטריות בר, ו קרוסטיני פטריות בר.
הוראות
1
ממיסים מחבת חמאה inlarge מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
Addmushrooms ו קורנית. Sauté עד השחמה, על 8 דקות. מתבלים במלח ופפר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בבלנדר 10 שניות. Withmachine פועל, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס oliveoil; להתמזג עד כמעט חלקה. העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים תנור ל 204°. מסדרים לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
Bakeuntil מתחיל פריך, על 8 דקות.
5
תלולית 1/4 כוס פטריות על כל פיתה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
טפטוף כל אחד עם ויניגרט טימין, אז במשורה עם שמן כמהין.