קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני פילה קרום פלפל

קרוסטיני פילה קרום פלפל
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קרוסטיני רך עם קרום פלפל. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סטייק קרום פלפל עם קרם חזרת על קרוסטיני שום בגריל, פלפל-קרום בשר בקר, ו פילה חזיר עם קרום פלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה מבשלים בצל ב -3 כפות חמאה למשך 5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים סוכר; מבשלים על אש נמוכה 30-40 דקות יותר או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
בינתיים, לשפשף שמן על פילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מערבבים את הפלפל, השום והמלח; לשפשף על בשר. במחבת גדולה בקר חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים בחום של 425 # למשך 20-25 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145*; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן לעמוד במשך 10 דקות.
8
בקערה קטנה מקציפים חזרת ושאר החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מורחים על פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
10
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. לצלות 3-4 ב. מהאש למשך 2-3 דקות או עד להזהבה קלה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
פורסים דק את הבקר; מניחים על לחם קלוי. למעלה עם בצל קרמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר