קרוסטיני קציצה
צאו לחנות ואספו עלי אורגנו, שום, עלי רוזמרין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף פרמזן בשר קרוסטיני, מרק קציצות וירקות טורקיה עם קרוסטיני גביני, ו קרוסטיני די פגטיני (קרוסטיני כבד עוף טוסקני).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
מכינים את חמאת העשבים על ידי שילוב כל המרכיבים יחד בקערה קטנה.. (חמאת עשבים תישמר היטב, עטופה היטב, במקרר למשך שבוע או במקפיא עד חודש.)
פורסים את הבגט על ההטיה בעובי של 1/2 אינץ'.
מורחים את חמאת העשבים משני צידי פרוסות הבגט ומסדרים בשכבה 1 על תבנית הסדין המוכנה. צולים בתנור עד להזהבה ופריך משני הצדדים, מדפדף באמצע הדרך, בערך 15 דקות.
מכסים כל קרוסטיני עם 1 כף רוטב פסטה. מעל כל אחד מהם פרוסת מוצרלה וקציצה. מסיימים בכף נוספת של רוטב פסטה.
אופים בתנור עד שהקציצות מתחממות והגבינה נמסה, בערך 15 דקות. למעלה עם מפזרים של פרמזן ומגישים חם.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-38 דולר.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.