קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

קרוסטיני קציצה

קרוסטיני קציצה
צאו לחנות ואספו עלי אורגנו, שום, עלי רוזמרין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף פרמזן בשר קרוסטיני, מרק קציצות וירקות טורקיה עם קרוסטיני גביני, ו קרוסטיני די פגטיני (קרוסטיני כבד עוף טוסקני).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מכינים את חמאת העשבים על ידי שילוב כל המרכיבים יחד בקערה קטנה.. (חמאת עשבים תישמר היטב, עטופה היטב, במקרר למשך שבוע או במקפיא עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
פורסים את הבגט על ההטיה בעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4
מורחים את חמאת העשבים משני צידי פרוסות הבגט ומסדרים בשכבה 1 על תבנית הסדין המוכנה. צולים בתנור עד להזהבה ופריך משני הצדדים, מדפדף באמצע הדרך, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מכסים כל קרוסטיני עם 1 כף רוטב פסטה. מעל כל אחד מהם פרוסת מוצרלה וקציצה. מסיימים בכף נוספת של רוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרוסטיניקרוסטיני
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
אופים בתנור עד שהקציצות מתחממות והגבינה נמסה, בערך 15 דקות. למעלה עם מפזרים של פרמזן ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.