קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

קרוסטיני קציצה

קרוסטיני קציצה
צאו לחנות ואספו עלי אורגנו, שום, עלי רוזמרין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף פרמזן בשר קרוסטיני, מרק קציצות וירקות טורקיה עם קרוסטיני גביני, ו קרוסטיני די פגטיני (קרוסטיני כבד עוף טוסקני).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מכינים את חמאת העשבים על ידי שילוב כל המרכיבים יחד בקערה קטנה.. (חמאת עשבים תישמר היטב, עטופה היטב, במקרר למשך שבוע או במקפיא עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
פורסים את הבגט על ההטיה בעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4
מורחים את חמאת העשבים משני צידי פרוסות הבגט ומסדרים בשכבה 1 על תבנית הסדין המוכנה. צולים בתנור עד להזהבה ופריך משני הצדדים, מדפדף באמצע הדרך, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מכסים כל קרוסטיני עם 1 כף רוטב פסטה. מעל כל אחד מהם פרוסת מוצרלה וקציצה. מסיימים בכף נוספת של רוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קרוסטיניקרוסטיני
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
אופים בתנור עד שהקציצות מתחממות והגבינה נמסה, בערך 15 דקות. למעלה עם מפזרים של פרמזן ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.