קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות20
מגזין

קרוסטיני שעועית לבנה

קרוסטיני שעועית לבנה
אם יש לכם בגט לחם, פלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 27%. מתכונים דומים: קייל, שעועית לבנה ופרושוטו קרוסטיני, רזה לבן שעועית קרוסטיני. מהיר, ו ארטישוק תרד קרוסטיני שעועית לבנה.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו את השעועית, 1/4 כוס שמן, שום, מלח ופלפל. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים זיתים וטימין; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מניחים לחם על תבנית אפייה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מברישים בשמן שנותר. צולים 3-4 אינץ'. מן החום במשך 1-2 דקות או עד חום זהוב. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מורחים כל פרוסה עם 1 כף תערובת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מקשטים בזיתים וטימין אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%