קרוסטיני שעועית לבנה
אם יש לכם בגט לחם, פלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 27%. מתכונים דומים: קייל, שעועית לבנה ופרושוטו קרוסטיני, רזה לבן שעועית קרוסטיני. מהיר, ו ארטישוק תרד קרוסטיני שעועית לבנה.
הוראות
במעבד מזון שלבו את השעועית, 1/4 כוס שמן, שום, מלח ופלפל. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים זיתים וטימין; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים לחם על תבנית אפייה לא משומנת.
מברישים בשמן שנותר. צולים 3-4 אינץ'. מן החום במשך 1-2 דקות או עד חום זהוב. מצננים מעט.
מורחים כל פרוסה עם 1 כף תערובת שעועית.
מקשטים בזיתים וטימין אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%