קרוקוונטים דובדבן שקדים
גשו לסופר וקנו שקדים, קמח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות קרוקוונטס פריחת שקדים וכתום, לחם דובדבן רך עם זיגוג דובדבנים-שקדים, ו עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv} (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בעמדה אמצעית מחממים תנור ל 177°. בשורה התחתונה של מחבת עוגה 9 אינץ ' עם נייר קלף, ולאחר מכן בעדינות מעיל את הפנים עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לשלב סוכר, ביצה לבן, דבש, וקמח.
להקציף עד לבן הוא מקציף, על 2 דקות.
מוסיפים שקדים ודובדבנים ומערבבים עד שהם מצופים ותערובת שלמה משולבת באופן אחיד.
יוצקים תערובת למחבת עוגה.
אופים עד לתערובת זהובה, כ -30 דקות.
בואו להתקרר במחבת לפחות 1 שעה, ואז לחתוך טריזים.