קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

קרח בלקברי

קרח בלקברי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, טוסט צרפתי ממולא בבלקברי עם ציפוי אוכמניות, ו Blackberry Buttermilk Panna Cottas עם Blackberry Compote.

הוראות

1
מערבבים 1 1/2 כוסות מים וסוכר בסיר קטן, ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; מגניב.
3
יוצקים לתוך בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים אוכמניות ומרכיבים שנותרו; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ'; לכסות להקפיא 45 דקות. מערבבים תערובת אוכמניות עם מזלג כל 45 דקות עד קפוא לחלוטין slushy (כ 3 שעות).
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
הסר תערובת אוכמניות מהמקפיא; לגרד עם מזלג עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים