קרח בלקברי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, טוסט צרפתי ממולא בבלקברי עם ציפוי אוכמניות, ו Blackberry Buttermilk Panna Cottas עם Blackberry Compote.
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות מים וסוכר בסיר קטן, ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים אוכמניות ומרכיבים שנותרו; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה, להשליך מוצקים.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ'; לכסות להקפיא 45 דקות. מערבבים תערובת אוכמניות עם מזלג כל 45 דקות עד קפוא לחלוטין slushy (כ 3 שעות).
הסר תערובת אוכמניות מהמקפיא; לגרד עם מזלג עד רכות.