קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

קריאולית דגים אפויים

קריאולית דגים אפויים
קריאולי דג אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פלפל טחון, אורז, רוטב צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו דגים אפויים חריפים וצ'יפס עם קטשופ קריאולי, פילה דג קריאולי, ו מרק דגים קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). חמאה קלה צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בסיר להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
3
בתנור הולנדי, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים את הבצלים והשום. מבשלים עד מכרז על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים את הסלרי והפלפל. לבשל במשך 3 דקות. אין חום להוסיף את הקמח ומערבבים היטב. לבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מערבבים בחלב ומביאים רק לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף. מערבבים ברוטב צ ' ילי. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
רוטב חריףרוטב חריף
תיבולתיבול
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
7
מניחים אורז לתחתית המחבת מוכנה. מסדרים את פילה הדגים על האורז בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את העגבניות החתוכות על הדג ושופכים את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
דגיםדגים
9
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 20 דקות או עד דגים רק מבושל פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.