קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

קרינגל דני

קרינגל דני
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את קרינגל דני. מתכון צמחוני זה, המכיל חלב אובו ומעט חלב, מספיק ל-20 מנות . מנה אחת מכילה 211 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש קמח, סוכר חום, סוכר חום וסוכר ממתקים. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: קרינגל דני מסורתי - מדנמרק , קרינגל דני ועוגיות קרינגל מולסה .

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר והמלח; הוסיפו את החמאה עד שהתערובת דמוית פירורים דקים. המיסו את השמרים במים חמימים; ערבבו לתוך תערובת הקמח עם החלב החם והביצה. הקציפו עד לקבלת בצק חלק (הבצק יהיה רך מאוד). כסו והכניסו למקרר לפחות שעתיים אך לא יותר מ-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 בננות בינוניות4 עד 5 בננות בינוניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
3 וחצי כוסות פירורי קרקר גרהם3 וחצי כוסות פירורי קרקר גרהם
2
דחפו את הבצק. חלקו את הבצק לשניים; מקררים חצי אחד. על משטח מקומח היטב, רדדו את החצי הנותר למלבן בגודל 35 ס"מ על 15 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
ערבבו את חומרי המילוי.
4
מורחים חצי מהמלית במרכז המלבן ברצועה של 5 ס"מ. קפלו את צידי הבצק מעל המילוי; חופפים ב-3.5 ס"מ; צבטו את הקצוות לאיטום. עצבו לצורה אליפסה; צבטו את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
הניחו את התבנית, כשצד התפר כלפי מטה, על תבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'. חזרו על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית. כסו והניחו לתפוח במקום חמים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אפו בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה. קררו במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
מערבבים סוכר, מים ווניל; מורחים על הקרינגלס.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
8
מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק