קרינגל דני
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את קרינגל דני. מתכון צמחוני זה, המכיל חלב אובו ומעט חלב, מספיק ל-20 מנות . מנה אחת מכילה 211 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש קמח, סוכר חום, סוכר חום וסוכר ממתקים. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: קרינגל דני מסורתי - מדנמרק , קרינגל דני ועוגיות קרינגל מולסה .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר והמלח; הוסיפו את החמאה עד שהתערובת דמוית פירורים דקים. המיסו את השמרים במים חמימים; ערבבו לתוך תערובת הקמח עם החלב החם והביצה. הקציפו עד לקבלת בצק חלק (הבצק יהיה רך מאוד). כסו והכניסו למקרר לפחות שעתיים אך לא יותר מ-24 שעות.
דחפו את הבצק. חלקו את הבצק לשניים; מקררים חצי אחד. על משטח מקומח היטב, רדדו את החצי הנותר למלבן בגודל 35 ס"מ על 15 ס"מ.
מורחים חצי מהמלית במרכז המלבן ברצועה של 5 ס"מ. קפלו את צידי הבצק מעל המילוי; חופפים ב-3.5 ס"מ; צבטו את הקצוות לאיטום. עצבו לצורה אליפסה; צבטו את הקצוות יחד.
הניחו את התבנית, כשצד התפר כלפי מטה, על תבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'. חזרו על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית. כסו והניחו לתפוח במקום חמים למשך 30 דקות.
אפו בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה. קררו במשך 15 דקות.
מערבבים סוכר, מים ווניל; מורחים על הקרינגלס.