קריספי בראוני תענוגות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לקופסת המתכונים שלך, קריספי בראוני דילייטס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 36 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 284 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . למתכון הזה של Allrecipes יש 58 מעריצים. אם יש לך תערובת בראוניז, שמן צמחי, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16% , וזה לא כל כך מצוין. בראוני קריספי פינוקים , מעדני פקאן ותענוגות אננס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מניחים את תערובת הבראוניז לקערת ערבוב ומערבבים פנימה שמן צמחי, מים וביצים; לנצח 50 חבטות עם כפית.
מורחים את הבלילה לתוך תבנית האפייה המוכנה.
אופים בראוניז בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים, 25 עד 30 דקות. בדוק לאחר 25 דקות.
תנו לבראוניז להתקרר בזמן שאתם משלימים את שאר השלבים.
מורחים קרם מרשמלו על הבראוניז החמים.
מניחים שוקולד חלב וחמאת בוטנים בסיר גדול על אש נמוכה ומערבבים עד שהתערובת חמימה, נמסה לחלוטין ומתאחדת בצורה חלקה. מערבבים פנימה את דגני האורז הפריכים עד לציפוי יסודי ומורחים על שכבת קרם המרשמלו, לוחצים וממלאים את החללים. מקררים עד להתייצבות, 20 עד 30 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.