קריספס פיתה דרום מערב
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 72 מנות. גשו לסופר וקנו קאיין, שמן צמחי, אבקת צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו צ'יזי פיתה צ' יפס, פיתות קינמון פיתה צ'יפס, ו פיתה צ'יפס עם מטבל מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים ל 177°. קו 2 יריעות אפייה רדודות גדולות עם לסכל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד שמן צמחי, אבקת צ ' ילי, כמון, וקיין.
להניח 1 פיתה עגול על קרש חיתוך.
מברישים את שני הצדדים בתערובת שמן ומפזרים צד אחד עם צ ' דר 1/4 כוס.
חתוך ל 6 משולשים ומקום, בצד גבינה למעלה, על תבנית אפייה. חזור עם 5 יותר pitas (3 pitas לכל גיליון).
הסר מחבתות מהתנור, להפוך צ ' יפס עם מלקחיים, ואופים עד זהב פריך, על 3 עד 4 דקות יותר.
להעביר צ ' יפס למדף ולתת מגניב.
חזור על התהליך עם הפיתות שנותרו. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד חודש אחד.
אם נותנים במתנה, לארוז קופסאות חגיגיות או שקיות צלופן מעוטר סרטים.