קרם Farfalle עם סלמון ואפונה
אם יש לכם אחוז חלב, אפונה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש עד חלב 2 אחוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Tres Leches עוגה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרם Farfalle עם סלמון ואפונה, Farfalle עם סלמון, נענע, ואפונה, ו חזיר ואפונה Farfalle ברוטב שמנת לימון פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא חום נמוך. מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול. עונת סלמון עם 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. לצלות עד מבושל דרך, 5 דקות לכל צד.
בואו מגניב; לחתוך סלמון לחתיכות בגודל ביס. לבשל פסטה לפי הוראות החבילה; להוסיף אפונה 3 דקות לפני סוף זמן הבישול; לנקז.
לטאטא 1/4 כוס חלב וקמח בסיר קטן עד חלקה; לטאטא הנותרים 1/4 כוסות חלב, נשאר 1/4 כפית מלח ונשאר 1/8 כפית פלפל. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא, עד עבה כמו שמנת כבדה, 10 דקות.
הסר מהחום; להוסיף Neufchaåtel ו 1 tbsp שמיר; לטאטא עד גבינה נמסה. לזרוק פסטה ואפונה עם רוטב וסלמון; לטפטף עם מיץ.
מקשטים עם גרידה ונותר 1 כף שמיר.