קרם אנגלייז אני
קרם אנגלייז אני דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 23%. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, קרם אנגלייז, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, כבד, קרם חום וניל עד בועות טופס בקצוות.
בעוד קרם הוא חימום, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד חלקה. לאט לאט לשפוך 1/2 כוס תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה להוסיף תערובת חלמון ביצה בחזרה הנותרים תערובת חלב, לטאטא כל הזמן. המשך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מצפה את הגב של כף.