קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות0
מגזין

קרם אפרסמון סורבה

קרם אפרסמון סורבה
אם יש לך תה חזק מאוד, מלח כשר, מיץ מ 1 לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, סורבה אננס שמנת, ו סורבה אננס שמנת.

הוראות

1
שלב אפרסמונים עם סוכר בבלנדר או מעבד מזון ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים דרך מסננת כדי למדוד 2 כוסות של פירה, שמירה על שארית לשימוש אחר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מעבירים פירה לקערת ערבוב בינונית ומקציפים בתה, מיץ לימון ומלח לפי הטעם. צינה במקפיא עד שהתערובת קרה מאוד, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תהתה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מגישים מיד כמו רך לשרת או להעביר מיכל אטום וצינה במקפיא במשך 4 שעות עבור מרקם מוצק יותר.