קרם ברולה
קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 788 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 67g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר superfine, דבק וניל כף, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף וניל (לפי המוצר שבו אתה משתמש) ומבשל על אש בינונית-נמוכה.מקציפים חלמונים עם הסוכר עד צהוב חיוור ועבה. קרם זן באמצעות מסננת רשת בסדר.החלמונים שוט בזמן שאתה מאוד לאט לטפטף בכוס 1 של קרם חם. לך לאט כדי לא לבשל את הביצים! לאחר הוספת הכוס הראשונה, אתה יכול להוסיף את שאר השמנת לאט.
מניחים ramekins על תבנית אפייה rimmed.
יוצקים תערובת פודינג לתוך ramekins.
יוצקים מים בתחתית תבנית אפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך את ramekins.
אופים במשך 30 דקות, או עד רק להגדיר. אל תאפשר לקבל חום.Ramekins מגניב על השיש, ואז להירגע לפחות 2-3 שעות, מכוסה בניילון נצמד. כדי לשרת, מפזרים 1 כף על כל ramekin של פודינג. השתמש לפיד מטבח כדי לחמם במהירות (אבל בזהירות) את הסוכר. אמור להיות משטח דק ופריך של סוכר שרוף למעלה.