קרם ברולה בלסמי-בלאקברי
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? בלסמי-אוכמניות קרם ברולה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 90 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לכם חומץ בלסמי בן 10 שנים, אוכמניות, יוגורט יווני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוכמניות קרם ברולה, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
שים את האוכמניות ומפזרים את החומץ.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. שמור 1/2 כוס של פירות יער לקישוט. מחלקים את פירות יער הנותרים בין שישה מנות פלאן בגודל סטנדרטי.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את היוגורט ואת השמנת החמוצה ומחלקים את התערובת בין המנות.
טפטוף עם הדבש. מקררים למשך 1 שעה.
כאשר מוכן לשרת, מניחים את הכלים על תבנית אפייה ומפזרים באופן שווה 1 כף סוכר חום או טורבינאדו מעל כל פודינג. באמצעות מבער נישא ביד, caramelize את הסוכר (ראה הערה להלן).
מקשטים את החלק העליון של הסוכר המקורמל עם האוכמניות השמורות.
בשל תכולת הלחות של סוכר חום, מומלץ לייבש אותו לפני caramelizing.
מורחים סוכר חום בהיר או כהה על תבנית אפייה בשכבה 1/8 אינץ ' ואופים בתנור 275°f שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד להשחים גוון כהה יותר.
בואו מגניב, במקום שקית פלסטיק resealable קטן, ולרסק אותו ביסודיות עם סיכה מתגלגלת או פטיש מתכת שטוח לעשות גבישים בסדר. סוכר חום שטופל באופן זה יש טעם מעולה כאשר קרמל.
From Crème Brûl&eacutue; e by Lou Seibert Pappas. זכויות יוצרים טקסט © 2005 by Lou Seibert Pappas; photographs copyright © 2005 by Alison Miksch. The Chronicle Books llc edition published in 200
Reprinted with permission by Chronicle Books.