קרם ברולה בסיסי
קרם ברולה בסיסי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 555 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, חלמונים ביצה, קישוטים: פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קרם ברולה בסיסי, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב עם חוט להקציף עד סוכר מתמוסס תערובת חלקה.
יוצקים תערובת באופן שווה לתוך 5 (5-x 1 - אינץ') מנות אפייה בודדות עגולות; מניחים מנות במחבת צלייה גדולה או 15 - x 10-x 1-מחבת ג 'לירול אינץ'. הכן אמבט מים 1/2 אינץ ' (ראה יסודות Brle להלן).
אופים ב 275 במשך 45 עד 50 דקות או עד כמעט להגדיר. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
הסר מחבת; לכסות להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מפזרים על 1 1/2 כפות סוכר חום באופן שווה על כל פודינג; במקום פודינג במחבת ג ' לירול.
מטגנים 5 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) עד שסוכר חום נמס.
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.
הערה: כל זמני האפייה הם עבור 5-x 1-inch כלים בודדים עגולים. ככלל, להשתמש 4-, 6 -, או 8-אונקיה כוסות פודינג, אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות. כאשר brle crme נעשה, המרכז עדיין יהיה נוזלי מעט סכין לא ייצא נקי. התשואה תשתנה עם מנות בגודל שונה: עבור כוסות 4-אונקיה תקבל 10 מנות, עבור כוסות 6-אונקיה תקבל 7 מנות, עבור כוסות 8-אונקיה תקבל 4 מנות.
שלב 4 (1-אונקיה) ריבועים שוקולד semisweet ו 1/2 כוס שמנת מן המתכון הבסיסי בסיר כבד קטן; לבשל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד שוקולד נמס.
להוסיף 1 1 1/2 כוסות שמנת; להפחית וניל 1 כפית. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 55 דקות. כדי להפוך את גרסת שוקולד-פטל, במקום 8 עד 10 פטל טרי בכל מנה אפייה, להוסיף פודינג שוקולד, ולהגדיל את זמן האפייה 1 שעה ו 5 דקות.
מקום 8 עד 10 אוכמניות טריות או פטל בכל צלחת אפייה; לשפוך תערובת פודינג על פירות יער. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 45 דקות.
שלב 1 1/2 כפיות גרגרי קפה מיידיים 1/4 כוס שמנת מתוקה ממתכון בסיסי; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות או עד קפה מתמוסס.
להוסיף 1 3/4 כוסות הנותרים שמנת הקצפה; להפחית וניל 1 כפית. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 45 עד 50 דקות.
ברל פטל כפול: להפחית וניל 1 כפית; להוסיף 1 חלמון ביצה נוספת 1/2 כפות ליקר פטל לתערובת פודינג.
מקום 8 עד 10 פטל טרי בכל צלחת אפייה; לשפוך תערובת פודינג על פירות יער. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 55 דקות.
שקדים Crme Brle: להפחית וניל עד 1 כפית; להוסיף 1 חלמון ביצה נוסף, 2 כפות ליקר שקדים, ו 1/4 כוס קצוצה שקדים קלויים לתערובת פודינג. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 1 שעה.
כתום קרם ברל: להפחית וניל 1 כפית; להוסיף 1 חלמון ביצה נוסף, 2 כפות גרידה כתום, ו 2 כפות ליקר תפוזים לתערובת פודינג. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 1 שעה.
מנטה קרם Brle: להפחית וניל 1 כפית; להוסיף 1 חלמון ביצה נוספת 3 כפות שנאפס מנטה. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 50 דקות. תחליף 5 סוכריות מנטה קשה, כתוש, עבור סוכר חום; צלייה לפי ההוראות
שלב 4 אונקיות שוקולד לבן 1/2 כוס שמנת ממתכון בסיסי בסיר כבד קטן; לבשל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד שהשוקולד נמס.
להוסיף 1 1 1/2 כוסות שמנת; להפחית וניל 1 כפית. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי.
מניחים 1 כף קצוץ אגוזי מקדמיה, קלוי, בכל צלחת אפייה, ויוצקים פודינג על אגוזים.
אופים לפי ההוראות במשך 1 שעה ו 10 דקות.
ג ' ינג 'ר Crme Brle: להפחית וניל 1 כפית; להוסיף 2 כפות ג' ינג ' ר טרי מגורר תערובת פודינג. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 1 שעה ו 5 דקות.
חותכים את הקצה השטוח של 2 ראשי שום, להפיץ ציפורן שלמה, משאיר כיסוי חיצוני הדוק ללא פגע. לקצץ קצה מחודד כך הראש ישב שטוח.
מניחים ראשי שום, קצוצים מסתיים למטה, על גיליון של רדיד אלומיניום.
טפטוף עם 2 כפיות שמן זית; לעטוף בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב. לסחוט את עיסת מכל שן שום.
להפחית סוכר 1 כף, להשמיט וניל, ולהוסיף 1 כפית מלח עיסת שום לתערובת פודינג.
מניחים תערובת במיכל של בלנדר חשמלי, ולעבד עד חלקה. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 40 דקות.
בצל Crme Brle: להמיס 2 כפות חמאה במחבת על אש נמוכה; להוסיף 1 כוס בצל קצוץ גס, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 45 דקות או עד caramelized. להפחית סוכר 1 כף, להשמיט וניל, ולהוסיף 1 כפית מלח בצל קרמל לתערובת פודינג.
מניחים תערובת במיכל של בלנדר חשמלי, ולעבד עד חלקה. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 50 דקות.
Roquefort-and-פלפל שחור Crme Brle: להפחית סוכר 1 כף, להשמיט וניל, ולהוסיף 1/4 כוס גבינת רוקפור ו 1 כפית פלפל שחור טחון טרי תערובת פודינג.
מניחים תערובת במיכל של בלנדר חשמלי, ולעבד עד חלקה. המשך לפי ההוראות במתכון בסיסי, אפייה במשך 45 דקות.
אל תיבהל כשאתה רואה את המונח אמבט מים. אמבט מים הוא פשוט מחבת צלייה או מחבת ג ' לירול מלאה במים. המים יוצרים כרית מחום התנור, ומאפשרים לרפרפת לאפות לאט מבלי להתכרבל.
אל תשרוף את עצמך. לפני שאתה לוקח את אמבט מים מהתנור, להסיר חלק מהמים עם נורה או מצקת ארוכה מטופלים.
כאשר אתה מטגן את הסוכר החום, לקבל את brles crme קרוב ככל האפשר אלמנט החימום. כדי לעשות זאת, מניחים מחבת צלייה הפוכה על המדף העליון של התנור, ולאחר מכן מניחים את brles crme על תבנית אפייה על גבי מחבת הקלייה.
אלטרנטיבה הרפתקנית למטאטא היא לפיד ריתוך. האורחים שלך יחשבו שהשתגעת, אבל הלפיד נותן את קרום הזכוכית האולטימטיבי. שריפת היא שיטת הבחירה של השף המקצועי.
מניחים את הפודינג במחבת צלייה מלאה בקרח, ואז מטגנים אותם. הקרח שומר את הפודינג קר בזמן שהסוכר נמס.
אתה יכול לאפות את brles crme מראש, אבל לחכות רק כמה דקות לפני ההגשה כדי caramelize הסוכר. הסוכר המקורמל יתחיל להתמוסס אם הרפרפת תשב יותר משעה.
מצאנו שקריסטלים דיקסי מותג סוכר חום עובד הכי טוב עבור קרם ברלס. זה caramelizes באופן שווה לחום זהוב מושלם.
אל תבזבזו את כספכם על סלמנדרות שנמכרות בקטלוגים גורמה ומשמשות להקרמול החלק העליון של קרמה ברלס. הם עובדים כמו ברזל מיתוג להמיס את הסוכר החום. כשניסינו אחד, אנחנו בסופו של דבר עם burnt--לא caramelized--סוכר.