קרם ברולה טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Crème Brûlée טארט. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. אם יש לך מי קרח, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. מתכונים דומים: טורט קרם ברולה טורבינדו, משמש קרם ברולה טארט, ו אפרסק קרם ברולה טארט.
הוראות
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון). להתמזג חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה בערך של חמאה.
מוסיפים 3 כפות מים ומערבבים לתוך קמח (או דופק) עד משולב.
בעדינות לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף מים, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) לאחר כל תוספת. לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 8 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'. התאימו את הבצק למחבת טארט וקפלו כלפי פנים כדי לחזק את הצד. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד קצה הוא זהב חיוור בצד מוגדר, 20 עד 25 דקות.
בזהירות להסיר משקולות קלף ואופים פגז עד הזהב, 10 עד 15 דקות יותר.
הסר פגז טארט מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה עד 149°.
בעוד פגז אופה, לפצל שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך סיר בינוני כבד עם קצה של סכין קיצוץ.
הוסף פוד לסיר עם שמנת וחלב.
חום מעל חום בינוני עד חם, ואז לתת תלול את החום 30 דקות.
לטאטא יחד חלמונים, ביצה שלמה, 6 כפות סוכר, ומלח בכוס מדידה ליטר, ואז לטאטא לתוך תערובת שמנת עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת בחזרה לתוך כוס מדידה.
שים פגז טארט (במחבת) במחבת גיליון 4 צדדית. לשים בתנור, ואז לשפוך פודינג לתוך הקליפה.
אופים עד רק להגדיר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, 30 עד 35 דקות (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
הסר טארט מחבת גיליון להתקרר על מתלה 30 דקות.
הסר צד של מחבת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה יותר.
ממש לפני ההגשה, מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר באופן שווה על גבי טארט. הזז להבת מבער באופן שווה הלוך ושוב ממש מעל טארט, הימנעות קרום, עד סוכר הוא קרמל מעט השחמה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
* הבצק יכול להיות מקורר 1 שבוע.* טארט, ללא ראש קרמל, ניתן לעשות 1 יום קדימה, ואז צונן (מכוסה באופן רופף פעם מגניב). כתמים בעדינות כל לחות מפני השטח לפני caramelizing.