קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה טארט

קרם ברולה טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Crème Brûlée טארט. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. אם יש לך מי קרח, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. מתכונים דומים: טורט קרם ברולה טורבינדו, משמש קרם ברולה טארט, ו אפרסק קרם ברולה טארט.

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון). להתמזג חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה בערך של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים 3 כפות מים ומערבבים לתוך קמח (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
3
בעדינות לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף מים, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) לאחר כל תוספת. לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 8 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'. התאימו את הבצק למחבת טארט וקפלו כלפי פנים כדי לחזק את הצד. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
טופס טארטטופס טארט
7
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים עד קצה הוא זהב חיוור בצד מוגדר, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בזהירות להסיר משקולות קלף ואופים פגז עד הזהב, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר פגז טארט מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה עד 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
בעוד פגז אופה, לפצל שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך סיר בינוני כבד עם קצה של סכין קיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
2
הוסף פוד לסיר עם שמנת וחלב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חום מעל חום בינוני עד חם, ואז לתת תלול את החום 30 דקות.
4
לטאטא יחד חלמונים, ביצה שלמה, 6 כפות סוכר, ומלח בכוס מדידה ליטר, ואז לטאטא לתוך תערובת שמנת עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת בחזרה לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מסננתמסננת
מקציףמקציף
5
שים פגז טארט (במחבת) במחבת גיליון 4 צדדית. לשים בתנור, ואז לשפוך פודינג לתוך הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
אופים עד רק להגדיר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, 30 עד 35 דקות (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר טארט מחבת גיליון להתקרר על מתלה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר צד של מחבת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
ממש לפני ההגשה, מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר באופן שווה על גבי טארט. הזז להבת מבער באופן שווה הלוך ושוב ממש מעל טארט, הימנעות קרום, עד סוכר הוא קרמל מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
1
* הבצק יכול להיות מקורר 1 שבוע.* טארט, ללא ראש קרמל, ניתן לעשות 1 יום קדימה, ואז צונן (מכוסה באופן רופף פעם מגניב). כתמים בעדינות כל לחות מפני השטח לפני caramelizing.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק