קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קרם ברולה טארטלים

קרם ברולה טארטלים
הקרם ברולה טארטלס עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלמון ביצה, סוכר גלגלית, קרם כפול קרטון, גרידת תפוזים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו קרם ברולה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את הקמח, קמצוץ מלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד שהיא דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את הסוכר ואת גרידת התפוז, ולזמן קצר דופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
יוצקים 2 כפות של תערובת הביצה ודופק עד הבצק מגיע יחד, הוספת נוזל יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש בקו ארבעה טרטלט עמוק מחורץ פחים (8 x 3cm).
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את הארגזים על מגש ומקררים במשך 30 דקות.
6
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
קו כל מאפה עם קלף אפייה ולמלא עם שעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
8
אופים במשך 10-15 דקות, עד הצדדים נקבעים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר את הקלף ואת השעועית ומבשל במשך 5-10 דקות. השאר לקרר. יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה בשלב זה ולהיות מאוחסן במיכל אטום. מנמיכים את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
יוצקים את השמנת לתוך סיר מבוסס כבד, לגרד את הזרעים מן תרמיל וניל, ואז לזרוק את 2 חצאי התרמיל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
חום עד בועות קטנות מתחילים להיווצר סביב הצדדים של המחבת, ואז לעזוב להחדיר עבור 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר את התרמיל. בקערה, להכות יחד את החלמונים, ביצה שלמה וסוכר. להמשיך לערבב, ואז לשפוך את הקרם, ערבוב עד בשילוב. מתח דרך מסננת לתוך כד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
יוצקים את פודינג לתוך פגזי טארט, ואז אופים עבור 18-22 דקות עד כמעט להגדיר (הם צריכים להיות די מתנדנדים במרכז אבל יהיה המשרד על קירור). השאר להתקרר לחלוטין, ואז להירגע במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
בינתיים, להפוך את ציפוי קרמל. משמנים מגש אפיית מתכת עם מעט שמן. להטות את הסוכר גלגלית למחבת עם 3 כפות מים וחום בעדינות עד הסוכר מתחיל להמיס. אל תתפתו לערבב את הסוכר, כי זה יכול לעודד את הקרמל כדי crystalise. עם זאת, אתה יכול להטות את המחבת כדי להזיז אותו. לאחר שהסוכר כמעט נמס, הגבירו את החום ובועות את הקרמל לצבע חום זהוב עמוק. במהירות עצה על המגש משומן ולהשאיר להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב, להפוך את המגש במהופך ברז לשחרר את הקרמל. לשבור לחתיכות, ואז יז במעבד מזון עד שיש לך גבישים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
15
תחמם את הגריל. פיזור שכבה עבה של גבישי קרמל על פני השטח של כל טארט, פופ צווארון של רדיד סביב הקצה העליון של המאפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
16
מניחים מתחת לגריל, לא קרוב מדי למקור החום, ולתת את השעון להמס קרמל בזהירות כפי שהם יישרפו בקלות. השאירו להתקרר, ואז להירגע במשך 30 דקות או עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארטלט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.