קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קרם ברולה טארטלים

קרם ברולה טארטלים
הקרם ברולה טארטלס עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלמון ביצה, סוכר גלגלית, קרם כפול קרטון, גרידת תפוזים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו קרם ברולה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את הקמח, קמצוץ מלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד שהיא דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את הסוכר ואת גרידת התפוז, ולזמן קצר דופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים 2 כפות של תערובת הביצה ודופק עד הבצק מגיע יחד, הוספת נוזל יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש בקו ארבעה טרטלט עמוק מחורץ פחים (8 x 3cm).
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
מניחים את הארגזים על מגש ומקררים במשך 30 דקות.
6
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
קו כל מאפה עם קלף אפייה ולמלא עם שעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
אופים במשך 10-15 דקות, עד הצדדים נקבעים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את הקלף ואת השעועית ומבשל במשך 5-10 דקות. השאר לקרר. יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה בשלב זה ולהיות מאוחסן במיכל אטום. מנמיכים את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
יוצקים את השמנת לתוך סיר מבוסס כבד, לגרד את הזרעים מן תרמיל וניל, ואז לזרוק את 2 חצאי התרמיל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
חום עד בועות קטנות מתחילים להיווצר סביב הצדדים של המחבת, ואז לעזוב להחדיר עבור 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר את התרמיל. בקערה, להכות יחד את החלמונים, ביצה שלמה וסוכר. להמשיך לערבב, ואז לשפוך את הקרם, ערבוב עד בשילוב. מתח דרך מסננת לתוך כד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
יוצקים את פודינג לתוך פגזי טארט, ואז אופים עבור 18-22 דקות עד כמעט להגדיר (הם צריכים להיות די מתנדנדים במרכז אבל יהיה המשרד על קירור). השאר להתקרר לחלוטין, ואז להירגע במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בינתיים, להפוך את ציפוי קרמל. משמנים מגש אפיית מתכת עם מעט שמן. להטות את הסוכר גלגלית למחבת עם 3 כפות מים וחום בעדינות עד הסוכר מתחיל להמיס. אל תתפתו לערבב את הסוכר, כי זה יכול לעודד את הקרמל כדי crystalise. עם זאת, אתה יכול להטות את המחבת כדי להזיז אותו. לאחר שהסוכר כמעט נמס, הגבירו את החום ובועות את הקרמל לצבע חום זהוב עמוק. במהירות עצה על המגש משומן ולהשאיר להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב, להפוך את המגש במהופך ברז לשחרר את הקרמל. לשבור לחתיכות, ואז יז במעבד מזון עד שיש לך גבישים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
15
תחמם את הגריל. פיזור שכבה עבה של גבישי קרמל על פני השטח של כל טארט, פופ צווארון של רדיד סביב הקצה העליון של המאפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
16
מניחים מתחת לגריל, לא קרוב מדי למקור החום, ולתת את השעון להמס קרמל בזהירות כפי שהם יישרפו בקלות. השאירו להתקרר, ואז להירגע במשך 30 דקות או עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארטלט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.