קרם ברולה טארטלים
הקרם ברולה טארטלס עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלמון ביצה, סוכר גלגלית, קרם כפול קרטון, גרידת תפוזים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו קרם ברולה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את הקמח, קמצוץ מלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד שהיא דומה לפירורים עדינים.
מוסיפים את הסוכר ואת גרידת התפוז, ולזמן קצר דופק שוב.
יוצקים 2 כפות של תערובת הביצה ודופק עד הבצק מגיע יחד, הוספת נוזל יותר במידת הצורך.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש בקו ארבעה טרטלט עמוק מחורץ פחים (8 x 3cm).
מניחים את הארגזים על מגש ומקררים במשך 30 דקות.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
קו כל מאפה עם קלף אפייה ולמלא עם שעועית אפייה.
אופים במשך 10-15 דקות, עד הצדדים נקבעים.
הסר את הקלף ואת השעועית ומבשל במשך 5-10 דקות. השאר לקרר. יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה בשלב זה ולהיות מאוחסן במיכל אטום. מנמיכים את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז
יוצקים את השמנת לתוך סיר מבוסס כבד, לגרד את הזרעים מן תרמיל וניל, ואז לזרוק את 2 חצאי התרמיל.
חום עד בועות קטנות מתחילים להיווצר סביב הצדדים של המחבת, ואז לעזוב להחדיר עבור 5 דקות.
הסר את התרמיל. בקערה, להכות יחד את החלמונים, ביצה שלמה וסוכר. להמשיך לערבב, ואז לשפוך את הקרם, ערבוב עד בשילוב. מתח דרך מסננת לתוך כד.
יוצקים את פודינג לתוך פגזי טארט, ואז אופים עבור 18-22 דקות עד כמעט להגדיר (הם צריכים להיות די מתנדנדים במרכז אבל יהיה המשרד על קירור). השאר להתקרר לחלוטין, ואז להירגע במשך 30 דקות.
בינתיים, להפוך את ציפוי קרמל. משמנים מגש אפיית מתכת עם מעט שמן. להטות את הסוכר גלגלית למחבת עם 3 כפות מים וחום בעדינות עד הסוכר מתחיל להמיס. אל תתפתו לערבב את הסוכר, כי זה יכול לעודד את הקרמל כדי crystalise. עם זאת, אתה יכול להטות את המחבת כדי להזיז אותו. לאחר שהסוכר כמעט נמס, הגבירו את החום ובועות את הקרמל לצבע חום זהוב עמוק. במהירות עצה על המגש משומן ולהשאיר להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב, להפוך את המגש במהופך ברז לשחרר את הקרמל. לשבור לחתיכות, ואז יז במעבד מזון עד שיש לך גבישים בסדר.
תחמם את הגריל. פיזור שכבה עבה של גבישי קרמל על פני השטח של כל טארט, פופ צווארון של רדיד סביב הקצה העליון של המאפה.
מניחים מתחת לגריל, לא קרוב מדי למקור החום, ולתת את השעון להמס קרמל בזהירות כפי שהם יישרפו בקלות. השאירו להתקרר, ואז להירגע במשך 30 דקות או עד מוכן לשרת.