קרם ברולה לימון-ג'ינג'ר
המתכון לימון ג'ינג'ר קרם ברולה יכול להתבצע בערך 45 דקות. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה משרת 6 . לקינוח הזה יש 407 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש בידכם קצפת כבדה, חלמונים, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ג'ינג'ר קרק-אם-אם-אם, ג'ינג'ר קרק-אם-אם-אם, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}.
הוראות
בסיר כבד גדול מחממים את השמנת, 1/3 כוס סוכר וג ' ינג ' ר עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מסירים מהאש; מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים תמציות.
העברה לשש 6 עוז. רמקינים או כוסות פודינג.
מניחים בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
אופים, לא מכוסים, ב 325 אפים במשך 25-30 דקות או עד מרכזים רק להגדיר (תערובת יהיה לנענע).
הסר רמקינים מאמבט המים; מצננים למשך 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
שלב סוכר חום ושאר הסוכר. אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים את הקוסטרים בתערובת סוכר.
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
אם צולים את הקוסטרים, הניחו רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מפזרים תערובת סוכר. צולים 8 אינץ'. מהחום במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד ליציבות.
יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes
קרם ברולה עובד ממש טוב עם שמפניה, נמל טוני וסוטרנס. סוטרנס, טוני פורט ושמפניה כולם משלימים קרם ברולה קרמי. פרוסקו סיפריאני עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![סיפריאני פרוסקו]()
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.