קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קרם ברולה מרמלדת תפוזים

קרם ברולה מרמלדת תפוזים
מרמלדה כתומה קרם ברולה עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 645 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם וניל, ריבה כתומה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה כתום, ו דם כתום קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. Spoon 1 כף ריבה לתחתית של כל 4 (6-אונקיה) ramekins קרמיקה.*
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, קצת להכות חלמונים ביצה עם מקציף חוט. בקערה גדולה, מערבבים קצפת, 1/3 כוס סוכר והוניל עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים חלמונים לתערובת שמנת; מכים עם חוט להקציף עד צבע אחיד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
במחבת 13x9 אינץ', למקם ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
5
יוצקים תערובת קרם באופן שווה לתוך ramekins. בזהירות במקום פאן עם ramekins בתנור.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
יוצקים מספיק מים רותחים למחבת, נזהרים לא להתיז מים לתוך ramekins, עד מים מכסה 2/3 של גובה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
7
אופים 30 עד 40 דקות או עד צמרות הם חום זהוב בהיר הצדדים נקבעים (מרכזי יהיה jiggly).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בזהירות להעביר ramekins כדי קירור מתלה, באמצעות מלקחיים או לתפוס צמרות של ramekins עם מחזיק סיר. מגניב 2 שעות או עד טמפרטורת החדר. מכסים בחוזקה עם ניילון נצמד; מקררים עד צונן, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחזיק סירמחזיק סיר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מלקחייםמלקחיים
9
לחשוף ramekins; בעדינות כתם כל עיבוי על פודינג עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מפזרים 2 כפיות סוכר על כל פודינג. מחזיק לפיד מטבח 3 עד 4 אינץ ' מן פודינג, caramelize סוכר על כל פודינג על ידי חימום עם לפיד על 2 דקות, נע להבה ברציפות על סוכר בתנועה מעגלית, עד הסוכר נמס חום זהוב אור.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
11
מגישים מיד, או מקררים עד 8 שעות לפני ההגשה.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5