קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קרם דה Menthe בראוניז

קרם דה Menthe בראוניז
המתכון קרם דה Menthe בראוניז מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך תערובת בראוני שוקולד חלב, שמן צמחי, קרם דה menthe ליקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרם דה Menthe בראוניז, קרם דה Menthe עוגיות פאדג, ו קרם דה Menthe עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס קלות צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2
הפוך טבעת רדיד, 1 אינץ עבה, עבור צלחת סופלה לשבת בתוך תנור איטי 5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בקערה בינונית, לשלב בראוני לערבב, 2 ביצים, שמן צמחי, ו 1/4 כוס קרם דה mente. מערבבים באמצעות 50 משיכות או להשתמש בבלנדר יד על מהירות בינונית במשך 1 דקה לשלב. מקפלים ב thins מנטה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוניתערובת בראוני
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להעביר צלחת סופלה מוכן ולהניח בצד.
5
בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, ביצים שנותרו, סוכר, ו 2 כפיות קרם דה mente. באמצעות מקצב מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים על תערובת בראוני. השתמש בסכין חמאה כדי לחתוך תערובת גבינת שמנת לתערובת בראוני לאפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
7
מניחים צלחת סופלה על גבי טבעת לסכל בבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
להניח 8 מגבות נייר מעל קערת בישול איטית מאובטח עם מכסה. (זה עוזר ללכוד קיטור.)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 4 1/2 עד 6 שעות. (לא להרים את המכסה כדי לבדוק בראוניז במשך 3 השעות הראשונות.)
10
אפשר בראוניז להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.