קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קרם דה Menthe בראוניז

קרם דה Menthe בראוניז
המתכון קרם דה Menthe בראוניז מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך תערובת בראוני שוקולד חלב, שמן צמחי, קרם דה menthe ליקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרם דה Menthe בראוניז, קרם דה Menthe עוגיות פאדג, ו קרם דה Menthe עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס קלות צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
הפוך טבעת רדיד, 1 אינץ עבה, עבור צלחת סופלה לשבת בתוך תנור איטי 5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בקערה בינונית, לשלב בראוני לערבב, 2 ביצים, שמן צמחי, ו 1/4 כוס קרם דה mente. מערבבים באמצעות 50 משיכות או להשתמש בבלנדר יד על מהירות בינונית במשך 1 דקה לשלב. מקפלים ב thins מנטה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוניתערובת בראוני
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להעביר צלחת סופלה מוכן ולהניח בצד.
5
בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, ביצים שנותרו, סוכר, ו 2 כפיות קרם דה mente. באמצעות מקצב מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים על תערובת בראוני. השתמש בסכין חמאה כדי לחתוך תערובת גבינת שמנת לתערובת בראוני לאפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
7
מניחים צלחת סופלה על גבי טבעת לסכל בבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
להניח 8 מגבות נייר מעל קערת בישול איטית מאובטח עם מכסה. (זה עוזר ללכוד קיטור.)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 4 1/2 עד 6 שעות. (לא להרים את המכסה כדי לבדוק בראוניז במשך 3 השעות הראשונות.)
10
אפשר בראוניז להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.