קרם דה Menthe בראוניז
המתכון קרם דה Menthe בראוניז מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך תערובת בראוני שוקולד חלב, שמן צמחי, קרם דה menthe ליקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרם דה Menthe בראוניז, קרם דה Menthe עוגיות פאדג, ו קרם דה Menthe עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס קלות צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
הפוך טבעת רדיד, 1 אינץ עבה, עבור צלחת סופלה לשבת בתוך תנור איטי 5 ליטר.
בקערה בינונית, לשלב בראוני לערבב, 2 ביצים, שמן צמחי, ו 1/4 כוס קרם דה mente. מערבבים באמצעות 50 משיכות או להשתמש בבלנדר יד על מהירות בינונית במשך 1 דקה לשלב. מקפלים ב thins מנטה קצוץ.
להעביר צלחת סופלה מוכן ולהניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, ביצים שנותרו, סוכר, ו 2 כפיות קרם דה mente. באמצעות מקצב מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה.
מורחים על תערובת בראוני. השתמש בסכין חמאה כדי לחתוך תערובת גבינת שמנת לתערובת בראוני לאפקט שיש.
מניחים צלחת סופלה על גבי טבעת לסכל בבישול איטי.
להניח 8 מגבות נייר מעל קערת בישול איטית מאובטח עם מכסה. (זה עוזר ללכוד קיטור.)
מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 4 1/2 עד 6 שעות. (לא להרים את המכסה כדי לבדוק בראוניז במשך 3 השעות הראשונות.)
אפשר בראוניז להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.