צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ומתאבן צמחוני? קרם אגוזים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלוס 2 כפות חמאה, אגוזי לוז-פרלין להדביק, חלבוני ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ביצת נוג-עוגות אגוזים עם ציפוי נוטלה קרם חמאה, ו עוגת מוקה עם ציפוי אגוזי לוז קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר או מעבד מזון, דופק את הסוכר עד אבקתי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
2
מעבירים את הסוכר לקערה חסינת חום בינונית ומקציפים בחלבון ביצה ומלח. הגדר את הקערה על סיר של מים רותחים לטאטא בעדינות עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
3
מעבירים את תערובת ביצה לבנה חמה לקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם המקצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
4
מוסיף את הוניל והכה במהירות בינונית גבוהה עד נוקשה ומבריק, על 8 דקות. מקציפים בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, מוודאים שהיא משולבת במלואה לפני הוספת עוד. קרם חמאה צריך להיות קל ורך; אם זה נראה נוזל בכל עת, להעביר את הקערה למקפיא במשך 5 עד 10 דקות, ואז להחזיר אותו למיקסר ולהמשיך.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מקציפים בממרח אגוזי לוז-פרלין עד לשלב מלא, מגרד את הצד והתחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
פרלינים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הסר את הקערה מן המערבל והכה עם כף עץ כדי להסיר כל בועות אוויר.