קרם חמאה אגוזי לוז
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ומתאבן צמחוני? קרם אגוזים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלוס 2 כפות חמאה, אגוזי לוז-פרלין להדביק, חלבוני ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ביצת נוג-עוגות אגוזים עם ציפוי נוטלה קרם חמאה, ו עוגת מוקה עם ציפוי אגוזי לוז קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, דופק את הסוכר עד אבקתי.
מעבירים את הסוכר לקערה חסינת חום בינונית ומקציפים בחלבון ביצה ומלח. הגדר את הקערה על סיר של מים רותחים לטאטא בעדינות עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, 5 דקות.
מעבירים את תערובת ביצה לבנה חמה לקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם המקצף.
מוסיף את הוניל והכה במהירות בינונית גבוהה עד נוקשה ומבריק, על 8 דקות. מקציפים בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, מוודאים שהיא משולבת במלואה לפני הוספת עוד. קרם חמאה צריך להיות קל ורך; אם זה נראה נוזל בכל עת, להעביר את הקערה למקפיא במשך 5 עד 10 דקות, ואז להחזיר אותו למיקסר ולהמשיך.
מקציפים בממרח אגוזי לוז-פרלין עד לשלב מלא, מגרד את הצד והתחתון של הקערה.
הסר את הקערה מן המערבל והכה עם כף עץ כדי להסיר כל בועות אוויר.