קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

קרם חמאת בוטנים פאדג'

קרם חמאת בוטנים פאדג'
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: לא לאפות שמנת חמאת בוטנים עוגת פאדג, קרם מרשמלו-חמאת בוטנים פאדג, ו שמנת חלומית חמאת בוטנים פאדג.

הוראות

1
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב סוכר, סוכר חום, חמאה וחלב התאדה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ומרתיחים במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום; מערבבים בקרם מרשמלו עד משולב היטב נמס. מערבבים בחמאת בוטנים ווניל עד חלקה; להפיץ במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו להתקרר לפני חיתוך לריבועים.