קרם כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרם כתום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 363 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם ביצים וחלמונים ביצה, תפוזי טבור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קפה קרם קרמל, Fall Créme Caramels, ו חלב עיזים קרם קרמל.
הוראות
גרידה דק גרידה מתפוזים, ולאחר מכן לסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 1 כוס.
יוצקים מיץ דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד 2 ליטר, להשליך עיסת, ומערבבים 1 כוס סוכר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להרתיח, מבלי לערבב אבל לשטוף את כל גבישי סוכר עם מברשת טבול במים קרים ברפרוף קצף לפי הצורך, עד סירופ מתחיל להפוך זהב, על 5 דקות. ממשיכים להרתיח, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד סירופ הוא קרמל זהב עמוק. מיד לחלק קרמל בין ramekins, הטיה במידת הצורך מעיל ישבנים.
מחממים תנור ל 163° ותחתית שורה של מחבת קלייה קטנה עם מגבת מטבח מקופלת.
להביא חלב גרידה רק כדי להתבשל על חום מתון, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
לטאטא יחד ביצים שלמות, חלמונים, הנותרים 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בחלב חם.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על וזורק מוצקים. לחלק פודינג בין ramekins ולסדר ramekins במחבת צלייה.
בזהירות להוסיף מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע חצי במעלה הצדדים של ramekins.
אופים באמצע התנור עד פודינג מוגדר רק (אבל עדיין רועד מעט במרכז), 50 דקות עד 1 שעה. הפעל סכין דק סביב הצד של כל ramekin כדי לשחרר, ולאחר מכן להעביר ramekins למדף מגניב. צ ' יל, מכוסה באופן רופף, לפחות 2 שעות.
כדי unmold, הפוך צלחות מעל ramekins ו להפוך פודינג על צלחות.
* כדי להפוך 1 קרמל קרמה גדול במקום אלה בודדים, אופים בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' באמבט מים חמים 1 עד 1 1/4 שעות. * קרם קרמל יכול להיות מקורר עד 2 ימים.