קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

קרם כתום פלאן

קרם כתום פלאן
פלאן כתום שמנת הוא קינוח המגיש 6. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 282 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, חלב, קליפת תפוז ומיץ תפוזים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 24%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קפה-הל פלנס עם כתום צ'ינגמה פרה צ' אצ'ה, פלנים בודדים, ו פלני קוקוס.

הוראות

1
במחבת קטנה שלבו סוכר ומיץ תפוזים; מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-15 דקות או עד שהתערובת מזהיבה, תוך ערבוב מדי פעם. יוצקים במהירות לשש כוסות ראמקינס או פודינג לא משומנות של 6 אונקיות, תוך הטיה לתחתית הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
2
תן לעמוד במשך 10 דקות.
3
לקבלת פודינג, בסיר קטן, מחממים חלב עד שנוצרות בועות סביב דפנות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסירים מהאש. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, הסוכר והמלח. מערבבים מחצית מהחלב החם לתערובת הביצים; מחזירים הכל לתבנית ומערבבים היטב. מערבבים קליפת תפוז לחלץ. יוצקים לאט לאט לרמקינים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חלץחלץ
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מניחים רמקינים בתבנית אפייה. ממלאים את המחבת במים רותחים לעומק של 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שהמרכזים פשוט מתייצבים (התערובת תנענע).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר רמקינס מאמבט מים; מגניב במשך שעה 1. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בזהירות, הפעל סכין סביב קצה הכלים כדי להשתחרר;הפוך כל מנה על צלחת הגשה עם מסגרת.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
מגישים מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

קרם קרמל בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט וטמפרנילו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "