קרם כתום פלאן
פלאן כתום שמנת הוא קינוח המגיש 6. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 282 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, חלב, קליפת תפוז ומיץ תפוזים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 24%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קפה-הל פלנס עם כתום צ'ינגמה פרה צ' אצ'ה, פלנים בודדים, ו פלני קוקוס.
הוראות
במחבת קטנה שלבו סוכר ומיץ תפוזים; מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-15 דקות או עד שהתערובת מזהיבה, תוך ערבוב מדי פעם. יוצקים במהירות לשש כוסות ראמקינס או פודינג לא משומנות של 6 אונקיות, תוך הטיה לתחתית הצלחת.
לקבלת פודינג, בסיר קטן, מחממים חלב עד שנוצרות בועות סביב דפנות הסיר.
מסירים מהאש. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, הסוכר והמלח. מערבבים מחצית מהחלב החם לתערובת הביצים; מחזירים הכל לתבנית ומערבבים היטב. מערבבים קליפת תפוז לחלץ. יוצקים לאט לאט לרמקינים מוכנים.
מניחים רמקינים בתבנית אפייה. ממלאים את המחבת במים רותחים לעומק של 3/4 אינץ'.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שהמרכזים פשוט מתייצבים (התערובת תנענע).
הסר רמקינס מאמבט מים; מגניב במשך שעה 1. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
בזהירות, הפעל סכין סביב קצה הכלים כדי להשתחרר;הפוך כל מנה על צלחת הגשה עם מסגרת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו
קרם קרמל בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט וטמפרנילו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "