לימון Crème Brûlée עם פירות יער טריים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קצפת, סוכר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קרם לימון ברולה עם פירות יער, קרם לבנדר ברולה עם אוכמניות טריות, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. לארגן שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins במחבת אפיית מתכת 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים קרם וקליפת לימון בסיר קטן כבד ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
להקציף סוכר וחלמונים בקערה גדולה עד עבה, על 3 דקות. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה, ואז וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד 10 דקות. מסננים פודינג, ולאחר מכן לחלק בין כוסות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים פודינג עד רק להגדיר במרכז, כ 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר פודינג ממרחץ מים; צמרמורת חשופה עד המשרד, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מניחים כוסות פודינג על תבנית אפייה. מסננים סוכר חום דרך מסננת קטנה על פודינג, חלוקת שווה. מטגנים עד שהסוכר נמס וחום, בערך 2 דקות. צמרמורת עד ציפוי קשה ופריך, לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מערבבים פטל וליקר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות ועד 1 שעה. תערובת פירות יער על גבי פודינג.