קרם מנגו קפוא
קרם מנגו קפוא עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת שמנת, עיסת מנגו אלפונסו), סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוגות מנגו מוקפאות, עוגות מנגו מוקפאות עם קרם קוקוס (טבעוני), ו מרגריטה מנגו קפוא.
הוראות
בקערה גדולה עם מיקסר, לנצח גבינה וסוכר עד מעורבב היטב.
להוסיף ציפוי מוקצף, ב dollops, מכות לשלב. בעדינות לטאטא מנגו עד מעורבב.
יוצקים תערובת מנגו לתוך מחבת 10 על 15 אינץ ' מעוטר. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות או לילה. כאשר קפוא, לשרת או לעטוף אטום להקפיא עד 1 שבוע.
כדי לשרת, לחתוך יהלומים או מלבנים ולהרים עם מרית רחבה.
מקשטים עם פרוסות מנגו ופיסטוקים.