קרם של מרק עדשים דורש כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 9 מנות. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, פלפל, מיץ לימון ועדשים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קרם מרק עדשים, מרק קרם עדשים, ו קרם מרק עדשים.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את המרק, העדשים, עלה הדפנה והציפורן. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בתנור הולנדי, מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את הגזר, המלח, הסוכר, אבקת הקארי והפלפל; מטגנים 2-3 דקות יותר או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
4
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
מסננים עדשים; להשליך עלה דפנה וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
6
מוסיפים לתערובת הירקות. מערבבים פנימה את התרד, השמנת, מיץ הלימון והפטרוזיליה; מבשלים על אש נמוכה עד לחימום והתרד נבול.