קרם פאף הלב
קרם פאף הלב יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 219 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לב עלים קרם תות, ג'אבה פאף-תוצרת בית קרם פאף, ו פאי עלים שמנת (המכונה גם עוגת עלים שמנת או עוגת פחזנית) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכסים נייר אפייה בנייר כסף; משמנים נייר כסף. עקוב אחר 12 אינץ'. לב על נייר כסף והניח בצד. בסיר גדול מביאים את המים, החמאה והמלח לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
זרוק את הבלילה על ידי כפות מעוגלות לאורך החלק החיצוני של הלב (תלוליות צריכות להיות כמעט נוגעות ללב).
אופים בחום של 400 זוגות 40-45 דקות או עד להזהבה. הרם נייר כסף והעביר לרשת. מיד לחתוך חריץ בכל נשיפה כדי לאפשר קיטור לברוח; מגניב.
בסיר מבשלים תערובת חלב ופודינג לפי הוראות החבילה. מגניב. מקפלים פנימה קצפת ווניל.
מניחים פחזניות שמנת על צלחת הגשה; נשיפות מפוצלות נפתחות; זורקים בצק רך מבפנים. ממלאים פחזניות שמנת ממש לפני ההגשה; למעלה עם תותים ולהחליף צמרות. אבק עם סוכר של קונדיטורים. מקררים שאריות.