קרם קפה וקאפקייקס אגוז
קפה קרם & עוגות אגוז לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סוכר muscovado, סוכר muscovado, חצי אגוז, ו mascarpone. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורט אגוז עם קצפת קפה, עוגות בננה ואגוזי מלך עם ציפוי גבינת שמנת, ו אגוז טורט עם קצפת קפה (פחמימות נמוכות ללא גלוטן).
הוראות
תנור חום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ולוודא שיש מדף מוכן באמצע. קו 12 גומות לחמניה פח עם מקרים עוגה פיות. מקציפים את החמאה, הסוכר, הקמח והביצים עם 4 כפית של הקפה וקמצוץ מלח עד שמנת. מערבבים באגוזים הקצוצים.
כפית את התמהיל לתוך המקרים (להתחיל על ידי הוספת 1 כפית גדושה לכל אחד, ואז לחזור ולמלא אותם ככה הם צריכים להיות כולם בגודל שווה), ולאחר מכן אופים עבור 18-20 דקות עד הזהב אור קפיצי. מגניב במשך כמה דקות בפח, ואז להרים את העוגות החוצה מגניב לחלוטין על מתלה.
שים את המסקרפונה, 3 כפית יותר מהקפה והסוכר לתוך קערה גדולה, ואז להכות יחד.
מורחים מנה של קרם קפה על גבי כל עוגה, ולאחר מכן לסיים עם חצי אגוז. העוגות הן הטובות ביותר אם הם קר למדי ליד הזמן של אכילה, אז אם אתה עושה קדימה, להלהיב את תערובת mascarpone, לשמור במקרר, להכות אותו שוב, ואז כף על העוגות ממש לפני ההגשה. עוגות בלתי קר ישמור עד 2 ימים במיכל אטום.