קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

קרם קרוש ופטל גליל ארקטי

קרם קרוש ופטל גליל ארקטי
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, קרם קרוש & raspberry ripple Arctic roll עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 293 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 94 אוהדים. אם יש לך זרעים של תרמיל וניל, ריבת פטל, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. מתכונים דומים: קאפקייקס וניל עם שמנת קרושה וריבת פטל, גלידת raspberry ripple, ו Raspberry ריפל & גלידת שוקולד לבן (לא נטישה).

הוראות

1
צנן את הקערה של מכונת הגלידה שלך, אם אתה משתמש באחת. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים (שים לב כי מתכון זה מכיל ביצים גלם) וסוכר עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הקרם הקרוש, חלב וזרעי וניל, ומקציפים שוב עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים לתוך מכונת הגלידה שלך נטישה עד קפוא. לחלופין, אתה יכול להטות את התערובת לתוך אמבטיה להקפיא במשך 2 שעות, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון בליץ כדי להסיר כל גבישי קרח.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
קו 900 גרם כיכר פח (כ 20 ס " מ ארוך) עם סרט נצמדות. בשלב זה בעוד הגלידה שלך היא די גמישה סקווש את הפטל עם 2 כפות של ריבה (משאיר כמה חתיכות שמנמן), ואז אדווה דרך הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סכין קילוףסכין קילוף
ריבהריבה
5
העבר אל פח כיכר שלך להקפיא שוב עד מוצק על 6 שעות, או לילה.
6
עכשיו תכין את הספוג.
7
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
גריז וקו 25 x 35 ס " מ גליל שוויצרי פח עם אפייה קלף.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
שים את הביצים והסוכר בקערה גדולה ולהקציף עד חיוור ורך זה ייקח בערך 5 דקות. מנפים את הקמח ומקפלים יחד עד שאין גושי קמח גלויים. בזהירות לשפוך לתוך הפח וחלק מעל.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
אופים עבור 10-12 דקות עד קפיץ למגע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בעוד הספוג הוא בישול, להניח גיליון של אפייה קלף, גדול יותר בדיל שלך, על פני השטח שלך ומפזרים סוכר גלגלית. כאשר הספוג מבושל, להעיף אותו על קלף מסוכר, באופן רופף לגלגל אותו מאחד הקצוות הקצרים יותר לסובב את הקלף כדי לאבטח. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
הסר את הגלידה מהמקפיא ולהשאיר לרכך במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
13
מעבירים את הגלידה לגיליון גדול של קלף אפייה, מגלגלים את הקלף סביב הגלידה כמו קרקר, ואז מתגלגלים וסוחטים את הגלידה עם הידיים כדי לעצב אותה לגליל, באורך של כ-25 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
לכריכהלכריכה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
לפתוח ולגלגל את הספוג, ואז להפיץ את המשטח הפנימי עם הריבה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
15
מניחים את הגלידה unwrapped במרכז לעטוף את הספוג סביבו כדי ליצור רול הארקטי שלך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
16
מגלגלים את כל העניין בחזרה בקלף האפייה, מסובבים את הקצוות בחוזקה כדי לאבטח, ואז להקפיא מחדש במשך 2 שעות נוספות. לפני ההגשה, לפתוח את הגליל הארקטי ולחתוך את כל קצה עם סכין משונן כדי לגרום לזה להיראות מסודר. (ההזדמנות שלך לקבל טעם ערמומי!) ניתן לאחסן במקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים