קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קרם קרמל

קרם קרמל
ניתן להכין את המתכון של קרם קרמל תוך שעה ו-35 דקות בערך. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 92 סנט למנה. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. 54 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האירופי. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך קוניאק כתום, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26%, וזה די גרוע. קרם קרמל, קרם ברולה, פוטס דה קרם, קרמל קראנץ' אקלר עם קרם מאפה קרמל שרוף וקרם קרמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. ריסוס קלות 4 חסיני חום של 6.5 אונקיות. רמקינים עם תרסיס ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים רמקינים בתבנית תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים 1/2 כוס סוכר במחבת קטנה, כבדה ויבשה על אש בינונית. כשהסוכר מתחיל להמיס מסביב לקצוות, נער בעדינות את המחבת ללא הרף, תוך כדי ערבוב סוכר מסביב, עד שכל הסוכר נמס; אל תשתמש בכלים כדי לערבב. כשהסוכר נמס לחלוטין וחום כהה, מסירים את המחבת מהאש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים במהירות כמויות שוות של סירופ קרמל לתוך 4 הרמקינים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים 1 ביצה ו-3 חלמונים בקערה עם קורט מלח ו-1/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקציפים עד שהסוכר נמס והתערובת הופכת לקצף, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מזלפים את הקרם פרש לתוך תערובת הביצים; מוסיפים את החלב, הווניל והגראנד מרנייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
Grand MarnierGrand Marnier
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מקציפים יחד עד שהמרכיבים מתערבבים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מצקת את התערובת לתוך הרמקינים המוכנים, ממלאים אותם בערך 2/3 עד 3/4 מלאים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
10
ממלאים את התבשיל במי ברז חמים כדי להגיע עד מחצית הדפנות של הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים את התבשיל על הרשת האמצעית של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
אופים עד שבקושי מתייצב, 45 עד 50 דקות. אתה יכול להתחיל לבדוק את העשייה בערך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
בעזרת מלקחיים, מוציאים את הרמקינס מהסיר לרשת לצינון. כשהוא רק חם מעט, הפעילו סכין חיתוך חדה סביב קצה כל רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
כדי לפתוח את התבנית, מכסים את הרמקין בצלחת קטנה, ואז הופכים. מצננים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

קרם שרי, פורט וטמפרניו הם אפשרויות נהדרות עבור קרם קרמל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.