קרם קרמל
אם יש לך כשעתיים ו-10 דקות לבלות במטבח, קרם קרמל עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מדהים לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 56 סנט למנה מנות. לקינוח הזה יש 268 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האירופית הזו. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש ביצים, חלב, מים ותמצית וניל. עם ציון של 29% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: עוגת שזיפים שקדים עם קרם פרש , אלוואט קרם דה ברי כוסות שרימפס , וקרפים אייריש קרים עם קרם של ביילי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 (6 אונקיות) רמקינים
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מסדרים את הרמקינים בתבנית צלייה או בנייר אפייה.
בעזרת מחבת נירוסטה, מאחדים את סוכר הטורבינדו עם המים, מערבבים לתערובת ומחממים עד ליצירת סירופ שקוף. כשהסוכר והמים "נמסו" יחדיו לגמרי, מעלים את האש וצפו כיצד הקרמל מתכהה מעט, בצבע ענברי.
מסירים מהאש ומחלקים מיד את הקרמל באופן שווה בין 8 הרמקינים. נסו לשים את כל הקרמל בתחתית כל רמקין ולא כל כך בצדדים. לְהַפְרִישׁ.
טורפים בקערה את הביצים, הסוכר והמלח. בסיר בינוני, על אש בינונית מביאים את החלב לרתיחה עדינה.
מוסיפים את הווניל ויוצקים אותו באיטיות על תערובת הביצים תוך כדי טריפה. מחלקים את הנוזל באופן שווה בין 8 הרמקינים. שים לפחות 1 1/2 אינץ' מים בתחתית תבנית הצלייה או תבנית האפייה, כך שתעשה "אמבט מים" עבור הרפרפים בזמן הבישול.
מכניסים את תבנית הצלייה למרכז התנור ואופים עד שהם יציבים במרכז, 45 עד 55 דקות. מניחים להתקרר במשך 30 דקות ולאחר מכן מקררים עד להגשה.
כשהרמקולים מתקררים לגמרי, העבירו סכין סביב הקצה העליון של כל רמקין והופכים את הרמקין על הצלחת. כשמרימים אותו, הקרמל בתחתית יישפך על הרפרפת ויוצר בריכה טעימה על הצלחת, מה שיוצר מצגת מהנה.