קרם של תפוחי אדמה עם צ'וריסו ומרק כרוב
קרם של תפוחי אדמה עם צ'וריסו ומרק כרוב דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 406 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, שום, נקניק צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מרק תפוחי אדמה, כרוב וצ'וריסו, כרוב ומרק תפוחי אדמה עם צ'וריסו, ו כרוב צ'וריסו ופריטטה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק עוף ומים לרתיחה בסיר; מבשלים תפוחי אדמה בתערובת מרק רותח עד רך, 15 עד 20 דקות. מחית או תערובת תפוחי אדמה לתוך המרק באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, פטריות, וגבעול ברוקולי עד שהתרכך, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים צ 'וריסו לתערובת בצל ומבשלים על אש נמוכה עד צ' וריסו מחומם דרך, על 5 דקות; מערבבים שום.
מערבבים בצל-תערובת צ ' וריסו לתערובת תפוחי אדמה; מביאים לרתיחה.
להוסיף כרוב, על 1/4 כוס בכל פעם, כדי לערבב, בישול עד קייל wilts לפני הוספת יותר. מרק העונה עם מלח ופלפל.
להפחית את החום נמוך ומערבבים שמנת מתוקה שמנת קלה לתוך מרק; לבשל עד מחומם דרך, על 1 דקה.