קרמבל אפרסק-אוכמניות
פירורי אפרסק-אוכמניות הם הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית שקדים, מלח, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרמבל אפרסק ואוכמניות, אפרסק אוכמניות להתפורר, ו קרמבל אפרסק ואוכמניות.
הוראות
מסננים אפרסקים; להפריש מיץ 1/2 כוס.
מערבבים סוכר, קורנפלור, אגוז מוסקט ו 1/8 כפית. מלח בסיר. בהדרגה לטאטא במיץ שמור 1/2 כוס. לבשל, ערבוב, עד מעובה, 4 דקות.
הסר מהחום. מקפלים אפרסקים אוכמניות; להעביר לתבנית אפייה מרובע 8 אינץ'.
מערבבים קמח, סוכר חום ו 1/4 כפית. מלח בקערה קטנה. מערבבים בחמאה ובתמצית שקדים עד בשילוב.
מערבבים בשקדים. תערובת פירורים על פירות.
אופים עד ציפוי הוא השחמה קלה ומילוי בועות, 25 עד 30 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך 20 דקות.
מגישים עם גלידה, אם תרצה.